Sant Celoni i Llinars del Vallès ja es disposen per vetllar el Carnestoltes i fer l’enterrament de la sardina aquest dimecres al vespre per tanca una nova edició de la festa de Carnaval que va començar el darrer cap de setmana amb la rua de carrosses i comparses.

A Sant Celoni la vetlla començarà a les cinc de la tarda a la plaça de la Vila on hi haurà la lectura del pregó, amb l’acompanyament dels timbalers de la Colla de Diables de Sant Celoni. La marxa fúnebre començarà a les set del vespre amb sortida de la plaça de la Vila i arribada a la plaça Rafael Ferrer. Des d’aquest punt s’iniciarà el correfoc de la Colla de Diables de Sant Celoni per dirigir-se al carrer Major, plaça Josep Alfaras, carrer les Valls, plaça del Bestiar, carrer Bellvert  i plaça de la Vila.

A Llinars del Vallès el Rei Carnestoltes ha mort. La vetlla començarà a dos quarts de sis de la tarda al Pati d’armes del Castell Nou. A dos quarts de set començarà la processó i tot seguit es cremarà el Rei als Camps de l’Illa.

Comparteix...

Deixa un comentari

1 + dotze =