El proper dissabte 6 de maig se celebrarà a Sant Cugat del Vallès la 15a Convenció i la 41a Assemblea Ordinària de l’ACPC, entitat de la qual en forma part la revista La Vila. En aquest enllaç us podeu  descarregar el programa complet.

La coneguda periodista Mònica Terribas hi participarà amb una xerrada que duu per nom  ‘Informar la proximitat, el repte en temps d’immediatesa’. També hi prendrà part l’exdirector executiu del Grup Segre i escriptor Joan Cal amb ‘La premsa local, una crisi positiva’.

Com en anys anteriors, primer se celebrarà l’Assemblea Ordinària, que es farà de les 10.30 a les 12 hores. La qual, enguany, és d’especial rellevància ja que hi ha eleccions a la junta de govern de l’entitat.  I després d’una pausa café, es durà a terme la 15a Convenció entre les 12.30 i les 14 hores.

La jornada acabarà amb un dinar de cloenda, durant el qual es lliuraraan els guardons de la 12a edició dels Premis Premsa Comarcal a Millor Portada i Millor Digital, i els de la 2a edició dels Premis a la Millor Fotografia Periodística.

La jornada està organitzada per l’ACPC i Televisió de Sant Cugat -que ha realitzat el vídeo promocional-, compta amb el patrocini d’AVP; amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i el Departament de la Presidència de la Generalitat; i col·labora el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El cartell de la jornada és obra de l’artista Sergi Barnils.

Comparteix...

Deixa un comentari

17 + 20 =