La situació actual de la pandèmia de la Covid-19 ha forçat a suspendre les activitats habituals de Carnaval i la ballada de Gitanes. Tot i això, per no perdre l’esperit del Carnaval, l’Ajuntament de Sant Celoni en col·laboració amb la Colla del Ferro i la Colla de Diables han organitzat una alternativa virtual. El Rei Carnestoltes ja ha fet acte de presència en aquest video per donar més detalls de la festa.

Manaments del Rei Carnestoltes

Cada dia del 8 al 12 de febrer, amb complicitat amb tots els centres educatius del municipi, el Rei Carnestoltes diu com s’ha de sortir al carrer. Els mandats aquí.

Concurs virtual de disfresses

Es proposa un concurs diferent i s’engresca a fer un vídeo amb la coreografia i la música que proposarà el Rei Carnestoltes, i enviar-lo. Es demana que sigui un vídeo de bombolla… ja que s’ha de gravar amb la unitat de convivència de cadascú. Originalitat, atreviment, innovació , si cal, amb un toc de revival. Es podran guanyar vals per un àpat o take away als establiments de restauració del municipi i entrades pel Teatre Ateneu. Les instruccions de com participar i enviar-lo aquí

Gala d’entrega de premis del concurs de disfresses virtual

Dissabte 13 de febrer a les 7 de la tarda es podrà seguir en directe la Gala d’entrega de premis del concurs de disfresses virtual a les xarxes socials de l’Ajuntament

Ball de Gitanes

La Colla de Gitanes ha suspès la Filferrada del dissabte 13 i el Ball de Gitanes del diumenge 14 de febrer. Però tenen ganes de ballar i de cridar Ferro! I per això han organitzat un acte institucional i virtual diumenge a les 12 del migdia. Es podrà seguir en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament i de la Colla del Ferro.

Enterrament de la sardina

La Lectura del testament del Rei Carnestoltes i l’Enterrament de la Sardina serà virtual, però serà. Dimecres 17 de febrer a les 7 de la tarda es podrà seguir en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament i de la Colla de Diables.

Comparteix...

Deixa un comentari

set + set =