La plaça de la Vila de Sant Celoni tot aquest dimarts a la tarda ha viscut un ambient festiuamb el taller de mantons dels Senys amb sorpresa, amb l’obra de teatre en anglès Under the sea amb Kids&Us i vivint el seu moment culminant amb la Passejada i Marxa de Les Ermites que a més donava dos punts per al Corremonts i que tots dos han estat per la Colla dels Senys que els serveixen per donar la volta al marcador i posar-se per davant amb un punt i mig d’avantatge a la Colla dels Montnegres (4,5 a 3).

La caminada ha constat de 4 km i la marxa de 10 km. En total hi han participat 1.139 (598 Senys i 541 Negres). Un punt era per la participació de més Montsenys o Montnegres amb diferència de 10, que acabessin la marxa o la passejada i un altre punt per a la colla que classifiqui primer 3 homes i 3 dones conjuntament.

El dia ha acabat de dues maneres: Els Senys ben remullats a la plaça de la Vila celebrant la victòria a la cursa de Les Ermites i amb una sessió de cinema a la fresca organitzada pels Montnegres a la plaça de l’Església.

Per dimecres nova prova puntuable pel Corremonts. La prova dels traginers. Passada de pinyes pels traginers infantils i passa de llenya pels adults. A la plaça Cardenal Cisneros.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + nou =