Vilalba Sasserra ha aprofitat els actes de la Festa Major d’Hivern que s’acaba aquest dilluns, per inaugurar de manera oficial el seu banc gegant, emmarcat en el projecte Big Bench Community Project (BBCP). El banc gegant de 30 Passes, tal com es coneix popularment el municipi baixmontsenyenc, s’ha instal·lat en un entorn boscos i amb una visió privilegiada del Montseny, concretament al bosc abans de les vinyes i tothom en pot gaudir.

Tots els bancs gegants oficials de la BBCP tenen el mateix disseny, però amb colors diferents, el de Vilalba Sasserra tindrà els colors de les colles del municipi, el verd de les Serres i el taronja de les Guineus.

Es tracta d’una iniciativa personal de l’alcalde de Vilalba Sasserra, Joan Pons, que va començar ja fa mesos acompanyat de veïns i veïnes del municipi. Aquest impuls popular, no està finançat per cap institució pública i, sense ànim de lucre, busca fomentar el turisme i comerç local.

El Big Bench Community Project va néixer a Itàlia i a tot Europa ja hi ha 279 grans bancs. El de Vilalba Sasserra, tal com explica el seu alcalde Joan Pons, serà el segon de la península Ibèrica que s’emmarca dintre del BBCP.

Comparteix...

Deixa un comentari

cinc × 3 =