L’alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, ha visitat recentment l’empresa Givaudan Ibérica, S.A., en el marc de visites institucionals que està fent al teixit empresarial del municipi per tal d’afavorir el diàleg i la col·laboració públic-privada. En aquesta línia, durant la visita l’alcalde va mostrar molt interès en conèixer en profunditat les principals unitats de negoci i els èxits de la companyia a nivell global, així com aspectes específicament vinculats a la planta de fabricació ubicada al municipi.

Amb els responsables de la planta, es van tractar qüestions de mobilitat, de promoció econòmica relatives a la generació d’ocupació i la formació de les persones i a la possibilitat d’implantar una formació professional en modalitat dual al territori que doni resposta a les necessitats de les empreses del sector químic. També es va parlar del pla estratègic de l’empresa dins de l’entorn de competencia globalitzada en el que opera.

Givaudan Ibérica, S.A. és una empresa especialitzada en el desenvolupament de fragàncies, aromes i ingredients, essent líder en ciència i tecnologia. Compta amb 34 plantes de producció arreu del món i amb una quota de mercat del 25%. Compta amb més 9.700 empleats a nivell global. La seva Escola de Perfumeria té un gran prestigi, i mostra de la seva rellevància és que d’un terç dels perfums que existeixen actualment a nivell mundial, han estat creats per perfumistes formats a l’escola. La planta de Sant Celoni compta amb una plantilla d’uns 190 treballadors i treballadores, un 80% dels quals són de Sant Celoni i rodalies, i dóna feina a més d’una trentena de persones a través d’empreses externalitzades que els presten serveis.

Comparteix...

Deixa un comentari

un + 1 =