El dissabte 15 de juny durant tot el dia, al Parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni, tindran lloc les segones Jornades d’Economia Social i Solidària del Baix Montseny. Aquest any l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i La Clau del Baix Montseny es tornen a aplegar en unes jornades on es parlarà i debatrà sobre educació popular i habitatge.
 
Les companyes de la Universitat Popular del Baix Montseny faran d’amfitriones d’una taula rodona titulada “Educació popular, més enllà de la formació reglada”, en la que intervindran les Universitats Populars de Granollers i Caldes, la Xarxa d’Economia Solidària (XES), el Nucli Paulo Freire i la Fundació Ferrer i Guàrdia. Acabada aquesta taula, la Fundació La Dinamo realitzarà una xerrada i taller (dividit en dues parts) sobre cooperativisme d’habitatge en cessió d’ús, en la que hi participaran diversos grups impulsors de la zona. Tanmateix, és oberta a persones o grups interessats amb inscripció prèvia (arnau@ateneucooperatiu.org o al 693.827.770).
 
La jornada conclourà amb una arrossada cooperativa en el marc de l’ArrelCAT’19 de la Colla Bastonera Quico Sabaté (tiquets anticipats a l’’vern, La Taverna de La Clau) i un concert del músic gracienc Marcel Marimon.
 

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 4 =