Els socis de l’Ateneu de Sant Celoni hauran de decidir aquest divendres 6 d’abril quin és el futur de l’entitat en el decurs de l’assemblea general extraordinària que s’ha programat en primera convocatòria a les vuit del vespre i en segona convocatòria mitja hora més tard, a la sala petita de l’Ateneu.

L’ordre del dia inclou la lectura i aprovació de l’Acta de l’assemblea del nou de febrer d’enguany, l’informe del president, la presentació de candidatures, la proclamació de la nova junta directiva i un torn obert de paraules. Amb tot, el desenllaç és incert ja que, fins ara, no hi ha cap candidatura que s’hagi presentat per fer-se càrrec de la gestió de l’entitat.

En l’assemblea del passat 9 de febrer Enric Molla, president de l’Ateneu de Sant Celoni, va presentar la seva dimissió després de quatre anys d’estar al capdavant de l’entitat “la decisió és irrevocable i no tinc cap intenció de seguir en el càrrec”, ha explicat a www.laviladigital.com l’encara president. Juntament amb Enric Molla també van renunciar la resta de membres de la junta directiva ja que, consideren que formen part del mateix projecte i entenen que la seva tasca ha acabat aquí.

Davant d’aquesta situació, que ja era previsible, en l’assemblea ordinàrtia del 9 de febrer es va aprovar l’anunci d’eleccions i que, de manera excepcional,  la presentació de candidatures serà el mateix dia de l’Assemblea Extraordinària, és a dir, que demà divendres encara hi ha la possibilitat que hi hagi algun grup de persones que vulguin dirigir l’entitat.

La presentació pot ser de manera individual o conjunta amb l’únic requisit de ser socis de l’associació i en una circular de l’actual junta s’explicita que “´és ben sabut que, generalment, quan es demanen candidatures per formar part d’alghuna junta directiva no plouen  propostes. Volem fer una crida en positiu perquè t’animis a formar-hi part. Per a les persones que decidiu presentar-vos-hi, dir-vos que en cap moment estareu sols, que s’intentarà que sempre esteu acompanyats”.

Comparteix...

Deixa un comentari

11 + 17 =