Els germans palauencs Marc i Judit Camacho van participar els dies 2 i 3 de desembre a fase final de la Lliga Nacional de karate que va tenir lloc a Villanueva de la Serena (Badajoz). En el campionat hi participaven els vuit millors karateques de cada categoria i pes. Marc Camacho va aconseguir la medallar d’or a la categoria kumite júnior -76 kg i Grand Winner.

Per la seva banda, la seva ger mana Judit Camacho es va penjar la medalla de bronze en la categoria kumite cadet femeni -54 kg. Els dos karateques del Club  Esportiu Mediterrani feliciten el treball del sensei José Puertas i de tots els companys del dojo.

Aquests no han estat els únics bons resultats dels karateques baixmontsenyencs en la seva participació a la fase final de la Lliga Nacional ja que tres karateques del Karate Club Just, de Sant Celoni, Silvana Boding- ton va aconseguir la medalla d’or i proclamar-se campionar de la seva categoria i pes; Joan Just va aconseguir el subcampionat amb la medalla de plata; i Jordi Valdivia la medalla de bronze també en la seva categoria i pes.

Amb la classificació obtinguda per tots els competidors del Baix Montseny els dona opció a aparticipar en la preselecció que farà la RFEK pel Campionat d’Europa que sew celebrarà a Sochi (Rússia) el mes febrer del 2018.