La Policia Local de Sant Celoni està fent diversos controls preventius i informatius aquest matí. Un dels punts on es porten a terme és al final de l’Avinguda de la Pau, just al límit del terme municipal de Santa Maria de Palautordera. En aquest sentit, s’aturen tots els vehicles que circulen en direcció a Santa Maria de Palautordera i se’ls demana el motiu pel qual estan mobilitzats i, en el cas que sigui per una qüestió de feina s’avisa que caldrà demanar una certificació de l’empresa com a justificant, o en cas contrari no es podrà passar.

També es fan controls alternatius de persones al centre del municipi en aquesta mateixa línia informant i prevenint, de la mateixa manera que vigilen cues dels forns de pa, supermercats i botigues autoritzades perquè es mantinguin les distàncies estipulades i que siguin persones individualitzades.

Aquesta mesura és una més de les establertes per contenir la propagació del coronavirus i perquè la ciutadania compleixi amb el confinament que imposa l’estat central amb el decret de l’Estat d’Alarma. La Policia Local, no descarta que abans no acabi el dia s’hagi imposat alguna sanció.

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − vuit =