Diverses Assemblees Territorials de l’ANC del Baix Montseny durant tot aquest cap de setmana dies 11 i 12 de gener, instal·laran una paradeta per donar suport a l’acció de “Signa un vot per la independència” que l’Assemblea Nacional Catalana està organitzant a tot Catalunya i que proposa a tots els ciutadans de Catalunya que, exercint el dret de petició, signin una instància adreçada al Parlament de Catalunya.

En aquesta instància, es demana al Parlament que faci tots els possibles perquè es pugui celebrar la consulta i, en cas que l’Estat no ho permeti o no en reconegui els resultats, que aquest mateix document s’entengui com l’expressió de la voluntat del signant a favor que els representants electes del poble de Catalunya declarin la independència d’acord amb el dret internacional. Aquesta recollida d’instàncies va començar abans de l’estiu en algunes altres comarques, i actualment s’ha estès a tot Catalunya.

No es tracta d’una simple recollida de signatures, sinó que es tracta d’una sol·licitud personal, amb les dades de la persona que signa, de les quals dóna fe un apoderat acreditat per l’Assemblea Nacional Catalana, que custodiarà aquests documents fins al moment de lliurar-los al Parlament de Catalunya.

Durant tot el cap de setmana, els veïns  que vulguin signar aquesta sol·licitud poden acudir, amb el DNI, NIE o passaport, a les taules que trobaran en els municipis del Baix Montseny, així com a altres pobles de tot el territori català, el llistat complet del qual es pot saber clicant aquí .

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − vuit =