La Fundació Educativa Cor de Maria (FECM) organitza, el proper 3 de març a les 19.00h, la xerrada virtual (webinar) “Eduquem en el consentiment, una visió del no és no” adreçada a les famílies de les escoles Cor de Maria i a tothom que hi tingui interès. La ponent serà Irene Rigau i Oliver, mestra i especialista en educació, consellera d’Ensenyament del 2010 i el 2016 i consellera de Benestar social i família del 1999 al 2003. 
 
Després de la bona acollida que tingué el primer webinar de la FECM Els vincles famílies-escola en context Covid (novembre 2020), n’ofereixen una segona amb el mateix propòsit de compartir amb les famílies de l’escola, docents i no docents i públic en general, una estona de reflexió sobre temes d’interès per la comunitat educativa. 
 
Si els reptes i oportunitats de relacions famílies-escola en el context de la pandèmia van desvetllar interès i molta participació, creuen que tractar el tema del consentiment, la violència masclista, els perills de la xarxa i, alhora les oportunitats, de cara a la detecció de possibles violències… de ben segur resultarà interessant i profitós. 
 
L’enfocament i expertesa educativa de la ponent, Irene Rigau, que presentarà el tema des de la perspectiva de la necessària implicació de tota la comunitat educativa en la construcció de maneres de viure basades en el respecte és, sens dubte, un dels al·licients d’aquest seminari web. 
 
La xerrada s’insereix en el conjunt d’activitats de sensibilització adreçades a l’alumnat de les seves escoles i les duena terme, tant per conscienciar del perquè se celebra el Dia de la dona com per coherència amb els seus valors, i amb la intenció de lluitar contra la desigualtat i la discriminació per qüestions de gènere o de qualsevol altre tipus. 
 
La Fundació Educativa Cor de Maria, compromesa amb l’educació de milers d’infants i joves des de fa més de 170 anys, vol mantenir el compromís de ser a prop de les famílies i oferir servei més enllà de les aules; en el context actual les xerrades virtuals esdevenen un nou marc de relació que, consideren que enriquirà a tots ajudant a fer millor la tasca educativa. 

Per participar-hi cal inscriure’s a l’enllaç

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × un =