El Cor de Veus Blanques Lutiana, d’Arbúcies, s’ha endut aquest diumenge el tercer premi del prestigiós XLVI Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros, en la categoria d’adults. El guardó està dotat amb 1000 euros.

El cor, dirigit per Sílvia Brugués i Quim Riumalló, ha aconseguit el premi amb una acurada interpretació de Balada del bes de Narcís Bonet, Salve Regina de Miklós Kocsár, l’aragonesa Navidad en Aragón de Dante Andreo, i Llega su voz d’Antonio Salanova, l’obra que havien d’interpretar obligatòriament tots els cors a concurs. A la competició, d’un altíssim nivell, la formació arbucienca ha aconseguit quedar en tercera posició, darrere de dos cors de grans ciutats, com són el Joven Coro de la Orquesta Ciudad de Granada i el Coro Ángel Barja de Lleó.

No és la primera vegada que el Cor Lutiana participa amb èxit en un certamen coral. El juliol de 2015 es va endur el tercer premi de la Competició de Veus Femenines del 33è Festival Internacional de Música de Cantonigròs. Aquell mateix any, el grup, format per una vintena de cantaires d’Arbúcies, Sant Hilari i Sant Celoni, també va quedar semifinalista al programa Oh Happy Day, de TV3.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

nou − 8 =