Avui i demà,  dies 28 i 29 de gener, el programa Divendres de TV3 presentat pel Xavi Coral i Espartac Peran que dóna protagonisme in situ a pobles de tot Catalunya, visitarà Llinars del Vallès.

D’aquesta manera, l’equip mòbil del programa, encapçalat per l’Espartac Peran, s’instal·larà a la plaça Santa Maria per fer connexions en directe, amb la voluntat de difondre trets distintius del municipi, com poden ser fets històrics, gastronomia, patrimoni arquitectònic, paisatgístic i cultural, negocis o establiments destacats, esports, llegendes, associacions, entre d’altres. Alhora, la gent del poble també tindrà el seu protagonisme, per això totes les persones que vulguin fer de públic hauran de traslladar-se a la plaça Santa Maria a les cinc de la tarda.

Avui es podrà gaudir de la presència de Màrius Serra en directe amb la seva secció “Paraules en ruta” i per demà dimecres es farà una estirada de corda entre blaus i vermells oberta a tothom qui vulgui participar-hi i també una menjada de flams.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 + 7 =