El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Sant Celoni i La Batllòria, assegura estar preocupat per l’estat actual de la plantilla de la Policia Local a la que consideren que hi ha falta de personal, situació que s’agreuja en l’època de l’any en la que ens trobem per ser un període de vacances, han manifestat des d’aquesta formació política. En aquest sentit, diuen que “és molt difícil mantenir un servei mínim de tres policies a cada torn”.

Els representants municipals del PSC també remarquen que la seguretat és un dret fonamental que tenen tots els ciutadans i és per això que demanen un pla ambiciós que permeti que ens els propers tres o quatre anys la plantilla tingui els efectius suficients per cobrir totes les necessitats del municipi. “Plantejarem a l’actual equip de govern municipal que prenguin el compromís d’augmentar entre sis i vuit agents la plantilla actual i consolidar la policia de proximitat”, ha dit Eduard Vallhonesta, portaveu del grup municipal socialista i candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals.

De la mateixa manera que consideren que la seguretat és un dret fonamental també  recorden que és cosa de tots els grups polítics i per això “nosaltres assumirem aquesta responsabilitat davant de tots els veïns i veïnes”, conclou Vallhonesta.

Comparteix...

Deixa un comentari

quatre × cinc =