El Vallgorguinenc Martí Cros, s’ha convertit en el nou Campió de Catalunya de Trial en la categoria de Principiant (nascuts entre 2005-2006). La prova es va disputar a Sant Julià de Vilatorta (Osona) dins l’entorn de l’Hotel Mas Albareda, just al costat de la zona esportiva. Ha estat l’indret escollit per a la disputa de la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Un total de cinc zones on els participants havien de realitzar tres voltes en un traçat molt tècnic.

El pilot de Vallgorguina es va imposar en una prova molt ajustada amb Jordi Povedano (Taradell). Cros va acabar la segona volta amb 6 punts, un menys que Povedano. Però a la tercera  el de Taradell va remuntar fins a finalitzar la prova amb igualtat de punts, 11 en total. Havent-se de resoldre’s el trial per temps a favor de Martí Cros, obtenint així la medalla d’or.

La tercera plaça va ser per Aleix Arrufat (Valderrobles). Pel que fa a altres pilots Vallgorguinencs, destacar la sisena posició d’Adrià Utrillo (principiant) i el quart lloc de Roger Isern (benjamí).