Quatre hores després d’haver-se ocasionat l’incendi a l’empresa Recuperacions Masnou, SL (Recumas) vint dotaciuons dels Bombers de la Generalitat continuen treballant en l’extinció del foc. Segons informacions facilitades pels propis bombers s’ha confirmat la intoxicació lleu per inhalació de fum i ha estat traslloadada a l’Hospital de Sant Celoni. També han informat que s’han evacuat una cinquantena de persones, tant personal de l’empresa incendiada com el personal de les naus del costat situades al polígon industrial Molí de les Planes.

Els bombers van apagant les piles de reciclatge de més de cinc metres d’alçada que van removent amb l’ajuda d’una màquina excavadora de l’empresa. Recuperacions Masnou, SL és una empresa de Sant Celoni amb una experiència de més de cinquanta anys i es dedica a la recuperació de ferralles, metalls, cartrons, papers i plàstics.

No ésla primera vegada que aquesta empresa passa pel tràngol d’un incendi ja que el 17 de gener de 2017 se’ls va cremar la nau que Recumas té a Sant feliu de Buixalleu, tal com ja va informar www.laviladigital.

Protecció Civil ha activat Prealerta Procicat i ha recomanat que la gent no accedeixi al polígon Molí de les Planes i en cas de notar molèsties tancar finestres i portes de casa.

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × dos =