L’avaria massiva que afecta la telefonia fixa, mòbil, internet i televisió d’un sector de Vallgorguina des de fa ja uns quants dies segueix sense solució i està acabant amb la paciència dels veïns. Segons ha pogut saber www.laviladigital.com, tot semblava solucionat ahir al migdia, apartir de les 13 hores ja que els veïns van poder alegrar-se perquè van tenir cobertura.

La normalitat, però, ha durat poc en un tres i no res han tornat els problemes i des d’avui cap a dos quarts d’una els problemes han tornat perquè els telèfons han deixat de tenir línia i per tant segueix el caos.

El cap de setmana passat la companyia Movistar va comunicar que per una banda a la urbanització Can Puigdemir s’havia trencat part d’un cablejat. Independentment, s’havia cremat un transformador de la companyia Endesa i part del cablejat que subministra llum al repetidor.

I la tercera problemàtica, res a veure en cap d’aquestes incidències, és el projecte FARO que suposa l’apagament de la telefonia analògica a Vallgorguina.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × cinc =