Neix una nova cursa de muntanya pels voltants del Montseny amb sortida i arribada a Sant Pere de Vilamajor. Es tracta del Trail Vilamajor que és previst que se celebri el cap de setmana dels dies 9 i 10 de febrer a la qual hi podran participar corredors infantils i adults. L’organització és a càrrec del Club Esportiu Trailrunning Vilamajor juntament amb l’empresa Movit.

El dia fort de la cursa serà el diumenge 10 de febrer amb les dues Trail Vilamajor per adults. Una de 13 km amb un recorregut que té 420 metres de desnivell positiu. És un constant puja i baixa, un circuit molt divertit de córrer que en la seva major part transcorre per corriols de muntanya amb abundant vegetació.

Per la seva banda la prova reina té una distància de 26,2 km. Una cursa de muntanya de amb 1550 metres de desnivell positiu. Els primers 5,7 kilòmetres són compartits amb la trail de 13 km, per tant és un constant puja i baixa amb molt corriol de muntanya i abundant vegetació. A partir d’aquí es puja al cim del Samont (1272m.), punt més alt de la cursa, a través de corriols, camins i pista.

Després de coronar el Samont (si fa bon dia es pot veure la serra de Tramuntana de Mallorca) es troba una llarga baixada i força tècnica a la part final, on hi haurà un avituallament abans d’encarar la segona pujada, més curta que la primera però molt intensa, doncs té una distància de 1,8 km i un desnivell positiu de 460m., per tant, compta amb una pendent mitjana del 25,5%. Tot seguit la última baixada, i planejant cap al final, fins arribar als últimes metres, on espera l’última sorpresa: 101 escalons a 250m de l’arribada a Sant Pere de Vilamajor.

L’ambient de cursa, però, haurà començat el dia abans el dissabte 9 de febrer a partir de dos quarts de cinc de la tarda amb cinc proves infantils de diferents categories dirigida a corredors entre els 4 i 14 anys amb distàncies que van des dels 400m els més petits, fins als 2km els més grans.

La previsió de participants per aquesta primera edició és d’uns 100 nens i nenes a les Minis i 200 corredors per cada cursa a la Trail Vilamajor, fent un total de 400 corredors.

101 escalons per acabar la Trail Vilamajor. Foto: CETV

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 2 =