Nou èxit dels karateques del Baix Montseny que aquest darrer cap de setmana han competit en el Campionat d’Espanya Cadet-Júnior-Sub21 2019 que s’ha celebrat a Talavera de la Reina (Toledo) aconseguint tres medalles de bronze en diferents categories i representant la selecció catalana. Un campionat que concentra els millors comperitors de l’estat espanyol.

Per una banda Joan Just Clopés, del Karate Club Just de Sant Celoni, ha estat tercer en la especialitat de kumite masculí i categoria Sub21 de -75Kg. El competidor celoní, que també forma part de la selecció espanyola, amb el resultat obtingut podrà participar en la preselecció que la federació farà per al campionat europeu que se celebrarà el  mes de febrer de 2020 a Budapest (Hongria).

I d’altra banda, els germans de Santa Maria de Palautordera Marc i Judit Camacho Torres també han acabat en tercera posició de les seves respectives categories. Marc Camacho d’especialitat kumite masculí i categoria Sub21 de -84 kg, mentre que Judit Camacho ha participat igualment en l’especialitat de kumite però en la categoria júnior femení de -48 kg. Els dos germans palauencs, que també entren a la preselecció pel campionat d’Europa, ja es van proclamar campions de Catalunya el passat 5 d’octubre d’aquestes mateixes especialitats i categories. Tots dos tenen una llarga trajectòria en el món del karate i segueixen entrenant al Centre Esportiu Mediterrani.

Joan Just Clopés. Foto: RFEK

Marc Camacho, a l’esquerra de la imatge. Foto: RFEK

Judit Camacho, segona per la dreta de la imatge. Foto: RFEK

 

 

 

       Sub 21 masculí – 75 kg.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 2 =