Aquest dissabte, 27 d’octubre, es va celebrar a Màlaga la Lliga Nacional de karate. Aquesta és la segona trobada on els millors karateques d’Espanya competeixen entre ells. Els germans de Santa Maria de Palautordera Marc i Judit Camacho, competidors del Centre Esportiu Mediterrani, van prendre-hi part. Marc Camacho, amb només 17 anys, va participar en la categoria kumite Sub21 -84 kg obtenint la medalla de bronze.

Per altra banda, la seva germana Judit va participar en la categoria kumite junior -53 kg i, tot i passar força rondes, aquesta vegada no va poder pujar al pòdium però ja comptava amb la medalla de plata a la primera fase de la Lliga Nacional que es va celebrar a Bilbao el mes d’abril. Amb aquests resultats és molt probable que es classifiquin per a participar a la fase final que tindrà lloc a Guadalajara al desembre. Els dos germans continuen entrenant amb el seu sensei Josep Puertas al Centre Esportiu Mediterrani.

I també en aquesta competició en categoria júnior kumite de -68Kg  Joan Just Clopés del Karate Club Just de Sant Celoni, s’ha penjat la medalla de bronze després de passar les eliminatòries amb un excel·lent nivell tàctic i tècnic competint amb els millors karateques estatals.

Igual que els karateques de Santa Martia de Palautordera, Joan Just  té tots els números per ser a la fase final de la Lliga Nacional RFKJ 2018 del mes de desembre on hi haurà els vuit millors competidors de cada categoria.

Joan Just medalla de bronze a la Lliga Nacional de Karate 2018. Foto: RFEK

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × cinc =