El número dos de la llista d’ERC de Sant Celoni i la Batllòria, Pep Orra, no va dubtar en dir que ja és hora que el municipi torni a tenir una alcaldessa. “L’única que ha tingut ha estat Teresa Rossell en les primeres eleccions municipals democràtiques i jo encara no podia votar”. Va ser una manera que va tenir en l’acte de presentació de la llista i els punts essencials del programa electoral per introduir a Magalí Miracle com alcaldable del partit republicà “és la millor alcaldessa que pot tenir Sant Celoni”, va dir.

I Magalí Miracle assegura que no li espanta el repte com ho ha demostrat aquests darrers quatre anys com a regidora de Comunitat i ser l’única representant d’ERC dintre del govern municipal “teníem clar que volíem incidir i prendre decisions per Sant Celoni que afectessin en el dia a dia de les persones i del poble”.

Magalí Miracle va recordar un seguit d’actuacions com l’ampliació d’habitatges, haver aturat els desnonaments, ampliat ajuts d’urgència, beques menjador o les tarifacions socials SAD i SAM. En aquesta línia també esmenta la incidència directa en polítiques envers la dona, l’ampliació del Tritó a nivell de Baix Montseny amb tres3 municipis més, o la feina feta per la implantació del servei d’urgències pediàtriques conjuntament amb el col·lectiu de Mares del Baix Montseny. Ara, diu, “estem treballant perquè el nou l’edifici de Comunitat sigui una realitat”.

Governar, explica la candidata republicana, els ha permès veure que li cal a Sant Celoni i la Batllòria per millorar-lo i per això volen seguir incidint des de les àrees de govern amb un nou projecte amb “idees i empenta” per Sant Celoni i la Batllòria. Miracle assegura que ho aconseguiran perquè presenten “una llista de gent involucrada, il·lusionada, diversa, gent amb ganes de treballar per el municipi, de realitats diferents, que estimen el municipi, tenim la família, els amics i volem de Sant Celoni el millor poble per viure”.

El futur de Sant Celoni i la Batllòria també passa pel Baix Montseny “en la capitalitat, en el territori, el Montseny i el Montnegre tenim un potencial brutal i ens l’hem de creure”. Un projecte d’ERC que també passa per les infraestructures, els serveis socials i la gent gran, la joventut, l’educació, l’esport, la cultura, la nova ciutadania.

I des d’ERC no podia faltar el missatge nacional “aquesta campanya no és normal per nosaltres està molt marcada per falta de llibertat i una por a l’exercici de la democràcia. No podem no tenir present que tenim el nostre president del partit a la presó i/o companyes a l’exili i d’altres jutjats”. Per això creu que ERC ha de ser forta remarcant que han tingut uns bons resultat al Congrès però s’ha de fort a totes les institucions als ajuntaments i a Europa.

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − disset =