Atendre les consultes dels electors al local de campanya que s’ha acabat d’estrenar al carrer Major 72 és una de les tasques de campanya electoral que Magalí Miracle, alcaldable d’ERC Sant Celoni i la Batlllòria farà aquest cap de setmana. Però no serà pas l’única ja que després que ahir divendres es dediquessin esforços a la Batllòria, per avui dissabte la candidata i una bova part dels integrants de la seva llista seran a l’arrossada que han organitzat des de l’Associació de Veïns de Sant ponç i aquesta tarda també seran presents a la Mostra d’Entitats de Sant celoni, a la plaça de la Vila a partir de les cinc de la tarda.

La campanya no s’aturarà i seguirà de nit. Part de la candidatura participarà en el sopar popular a la plaça de la Vila i una altra part aniran a l’Ateneu de Sant Celoni on es representa l’obra “La nit de Sant Joan”, a càrrec de Rebrot Teatre.

I per demà diumenge hi haurà activitat bàsicament de matí. Des de dos quarts d’onze fins a dos quarts d’una presents al local per atendre consultes i a la una al barri de Sant Ponç.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × 2 =