La tercera prova de la Copa Barcelona de Trial va tornar amb molta força després de les vacances d’estiu. Vallgorguina va acollir aquesta tercera prova el passat diumenge 23 de setembre, on si varen reunir 100 riders entre totes les categories: Open blau, Aleví, R3 i R2.
Els guanyadors van ser David Castellà (Open Blau), Pau Ribera (Aleví), Alex Massó (R3) i Josep Sabé (R2). Totes les zones es trobaven juntes dins el Parc Trial Vallgorguina, aquestes presentaven diferents dificultats i requerien d’un pilotatge perfecte per aconseguir no penalitzar.

Una vegada concloses aquestes categories era el moment de l’R1 i Expert, que havien de superar les zones de màxim nivell això sumat a la intensa calor va exigir el màxim a tots aquest riders, molts d’ells internacionals i alguns campions del món. Alan Rovira de Castellar del Vallès va guanyar a Vallgorguina i s’erigeix com el màxim aspirant al títol a falta d’una prova.

Martí Riera ha retallat la diferència amb Martí Yélamos amb la victòria a Vallgorguina en categoria R1. L’última prova a Llinars del Vallès serà l’escenari per saber el guanyador final.
Les categories Open Blanc, Principiant, Benjamí i Prebenjamí, van completar les cinc zones a dues voltes amb menys d’una hora.

Axel Méndez va guanyar en Open blanc, Paula Cuesta en Principiant, Arnau Riera en Benjamí i Lluc Roa en Prebenjamí. Llinars del Vallès acollirà l’última prova de la CBT 2018 el 28 d’octubre, com ja es va fer l’any passat la competició tindrà el format copa del món.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + sis =