L’accident que hi ha hagut aquest migdia en el quilòmetre 103,5 de l’AP7 a l’alçada de Sant Celoni en direcció a Girona on un camió de fruita ha bolcat continua provocant grans problemes de trànsit tot i que al voltant de les tres de la tarda s’ha obert un dels tres carrils de circulació.

L’accident ha estat molt aparatós i hores d’ara encara s’estan investigant les caises que ha pogut provocar-lo. El conductor del camió ha resultat ferit amb pronòstic menys greu però ha estat traslladat en helicòpter a l’hospital Taulí de Sabadell. Segons informa el Servei Català de Trànsit(SCT) l’accident ha passat cap a les 12 del migdia i s’ha hagut de tallar l’autopista AP-7 en sentit nord originant-se llargues cues de fins a nou quilòmetres. Part de la càrrega i també gasoil han quedat sobre la calçada.

A conseqüència de l’accident el trànsit s’ha desviat per la sortida 11, i tornar al vial després de passar pel centre del municipi. El tram afectat era des del quilòmetres 103,5 fins al 119. Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat també dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), sis vehicles dels Bombers de la Generalitat i cinc patrulles dels Mossos.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

onze + dotze =