La regidora d’ERC de l’Ajuntament de Vallgorguina, Griselda Postigo, que a principis d’aquest mes d’agost va deixar el grup municipal per passar a ser regidora no adscrita -de fet el decret de la secretària municipal està redactat i signat- ara ha decidit prendre’s uns dies de reflexió i decidir si deixa d’una manera definitiva l’Ajuntament.

Postigo ha confirmat aquesta tarda que està parlant amb persones del partit per acabar de prendre una decisió. La regidora assegura que es tracta de qüestions personals perquè “no m’acaba d’omplir el que estic fent”, però també hi ha “pressions” del partit perquè deixi l’acta i doni pas a un altre company o companya de la llista.

La decisió definitiva té intenció de prendre-la abans de la Diada. En les eleccions municipals de l’any 2015 a Vallgorguina van treure tres regidors i són a l’oposició del govern municipal governat pel PDECat amb sis regidors. Dues regidores d’aquest grup municipal fa temps van passar a ser regidores no adscrites. Amb la dimissió de Griselda Postigo, que era la portaveu del grup municipal, ERC està representada per Pep Cruz i Ferran Llaveria que en el pròxim ple ja farà les funcions de portaveu.

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze − 14 =