Una de les incògnites que ha deixat el 26-M és l’alcaldia de Sant Celoni. La victòria de Raül Garcia, el candidat de JxCat de Sant Celoni i la Batllòria, no va ser suficient per formar govern i li cal el suport de tres regidors més. Les operacions per trobar la solució a l’incògnita ja s’han començar a fer i en aquest sentit Garcia ha manifestat que la seva intenció és la de reunir-se amb tots els partits que han obtingut representació municipal, és a dir PSC, CUP i ERC ja que amb qualsevol d’ells seria possible un govern municipal.

Raül Garcia diu que el seu partit ja ha començat a concertar reunions però encara no s’ha reunit amb ningú però ja n’hi ha alguina de concertada. Amb tot i això, l’alcaldable de JxCat ha recordat que “nosaltres ja hem manifestat al programa electoral que volem un govern estable també amb sentit i coherència del que passa amb el país”.

Aquesta darrera legislatura JxCat amb set regidors ha governat en minoria amb el suport de l’única regidora d’ERC. Després de les eleccions del 26-M, però, els dos partits poden sumar un govern majoritari amb els sis regidors de JxCat i els tres d’ERC. La lògica fa pensar que els dos partits haurien d’entendre’s per formar el pròxim govern municipal.

De fet, segons hem pogut saber una de les reunions que ja hi ha concertades és la de JxCat i ERC i tindrà lloc aquest cap de setmana. Els dos partits durant la setmana han estat treballant i elaborant documents que es posaran sobre la taula en la trobada que tindran els dos partits.

Comparteix...

Deixa un comentari

quinze + dos =