La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Baix Montseny s’ha afegit a la campanya endegada a tot Catalunya per la PAH en la qual s’insta als ajuntaments a actura per tal que els habitatges en mans de bancs i immobiliàries surtin al mercat de lloguer a preus assequibles per tothom amb la finalitat que tothom tingui un sostre digne per viure.

En aquest sentit, avisa que per poder-ho aconseguir cal saber quins són aquestsa habitatges “perquè els ajuntaments no tinguin cap excusa”. Per això,  es demana l’ajuda de la ciutadania que si coneixen algun veí que al seu dia el banc els va fer fora de casa i ara el seu pis és buit o si se sap d’alguna casa que es va construir en plena bonança econòmica i encara no hi viu ningú facin saber l’adreça, a través d’un formulari totalment confidencial que s’ha dissenyat amb aquest objectiu.

Un cop sabudes aquestes adreces la PAH s’encarregarà de saber a qui pertany, i si és d’un banc, una immobiliària, o una gran empresa, “treballarem perquè estigui disponible per a tothom”. Recalquen que l’objectiu d’aquesta campanya no és recaptar diners sinó que tothom tingui un habitatge digne, i si cal multar als bancs i a les grans immobiliàries perquè no tinguin més remei que repensar-se les seves polítiques “avui en dia encara especulatives i complir la funció social a la qual els governs del PP, del PSOE i de CiU, els seus còmplices, els ajuden a ignorar”, conclouen des des la Plataforma d’Afectats per l’Habitatge.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 1 =