El grup de xou juvenil del Patinatge Artístic Tordera s’ha proclamat aquest diumenge campió, en la seva categoria, de la primera edició de la Copa del Món de Xous i Precisió que s’ha celebrat a Pesaro (Itàlia). En aquest grup hi forma part la jove celonina de 15 anys i estudiant de 4t d’ESO al Cor de Maria, Clàudia Retamero.
 
La coreografia Astúcia de l’equip torderenc, l’únic català que participava en aquesta nova competició creada aquest any per la World Skate, ha rebut 82,000 punts per part dels jutges i ha superat als italians Domino (Il racconto dei racconti) i Crew (Il misterioso Edward), que amb 80,400 i 74,700 l’han acompanyat al podi.

La primera edició de la Copa del Món de Xous i Precisió ha comptat amb la participació de 350 patinadors de només tres països (Itàlia, Espanya i Alemanya) degut a la proximitat del Campionat del Món que va tenir lloc a França i l’únic representant de la Federació Espanyola de Patinatge ha estat el PA Tordera, que havia estat quart classificat tant al campionat de Catalunya com al d’Espanya.

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × dos =