Els veïns del carrer Esteve Cardelús de Sant Celoni ja saben que dissabte 2 de març entre les dues de la rada i les deu de la nit no podraqn aparcar els cotxes al carrer. El motiu és la Rua de Carnaval que sortirà des d’aquest carrer, al darrera de la Biblioteca l’escorxador, i que serà encapçalada per la carrossa del Rei Carnestoltes. Al rei de la gresca i la disbauxa l’acompanyaran 10 comparses més, formades per més de 800 persones: Reina de cors, El vol dels vilardells, Las chicas del Moulin Rouge, Al mal temps bona cara, Els Chiquinflanquis, Les divermeduses futboleres, Pirates de la Batllòria, Parxi Basquet, La Farsa, Alienígenes especials de guiatge. Les persones que no formin part d’una comparsa, però que hi vulguin participar, ho han de fer darrere la carrossa del rei Carnestoltes.

L’itinerari de la rua, que omplirà de música i color els carrers de Sant Celoni, serà el següent: pg. Rectoria Vella, c. Torras i Bages, c. Ramis, c. Grup Escolar, pg. dels Esports, pl. 1 d’octubre, c. Sant Martí, ctra. Vella, c. Anselm Clavé, Plaça de la Vila, on les comparses entraran per fer la seva coreografia, c. Torras i Bages, c. Bruc i c. Esteve Cardelús.

Enguany s’arriba al XXIII Concurs de comparses amb els premis a la més original, la més animada, la més elaborada, la més votada i la carrossa més treballada. I com a novetat, enguany s’estableix un premi a la participació per a totes les comparses.

A les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d’Esports 11 de setembre tindrà lloc el Sopar Popular amb la participació d’unes 500 persones. I a partir de 2/4 d’11 de la nit, ball de disfresses al Pavelló obert a tothom amb Falsa Modèstia seguit de LeeBeats. Al pavelló hi ha aforament limitat (els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta).

La Rua de Carnaval de Sant Celoni en imatges

Comparteix...

Deixa un comentari

vuit + 5 =