Passar de governar per a a fer-ho amb és un dels valors que l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Celoni vol aplicar en el futur més immediat. Almenys aquest va ser un dels missatges destacats en els qual, l’alcalde Francesc Deulofeu, va fer-hi especial incidència divendres passat en el decurs de la 2a exposició pública de l’activitat del govern municipal davant la ciutadania, celebrat a la sala gran del Teatre Municipal Ateneu. “Un acte de transparència, justícia i participació”, tal com s’ha qualificat des del propi equip de govern. En aquest sentit, Deulofeu va voler remarcar que el futur del poble passa per donar servei, orientació a objectius i resultats, rendició de comptes, catalanitat i treball en equip.

Tant l’alcalde com els set regidors que governen l’Ajuntament de Sant Celoni van explicar quina ha estat la feina feta fins aquest moment tant a Sant Celoni com a La Batllòria, destacant l’esforç del personal de l’Ajuntament “que fan possible el dia a dia i que amb el seu treball fan possible que es puguin aplicar les propostes de l’equip de govern en tots els àmbits”.

Francesc Deulofeu va remarcar tanmateix el consens amb els grups de l’oposició ja que “el noranta per cent dels acords plenaris s’aproven”. I de cara al futur l’alcalde de Sant Celoni va remarcar l’elaboració d’un Pla Estratègic que ha de marcar les bases del nou Pla General del municipi. També va incidir en el fet que l’actual govern municipal creu en el projecte de la República i que estarà al costat del govern de la Generalitat.

El públic assistent va poder fer preguntes i entre els temes que més els preocupen i demanen resposta són, entre d’altres, la construcció de la piscina descoberta, el nou CAP i nou hospital, el Museu Europeu del Bosc i disposar d’un centre geriàtric.

Comparteix...

Deixa un comentari

un × quatre =