Aquest dijous ha tingut lloc a l’Hospital de Sant Celoni l’acte de donació d’un xec de 3.000 euros que UQUIFA ha lliurat a la institució i que es destinaran al finançament d’un electrocardiograma per a l’assistència domiciliària.

El conseller delegat d’Uquifa, Mark I. Robbins, ha fet l’entrega del donatiu al director gerent de la Fundació Hospital de Sant Celoni, Jordi Roca. A l’acte hi ha estat presents també la directora econòmica d’Uquifa, Pilar Valle, Judit Lobera i Francesca García, adjunta a la direcció dssistencial i directora economicofinancera de la Fundació Hospital de Sant Celoni, respectivament.

Jordi Roca, director gerent de l’Hospital de Sant Celoni i Mark I. Robbins, conseller delegat d’Uquifa. Foto: HSC

Els representants de l’Hospital han expressat l’agraïment de la institució per aquesta mostra de solidaritat que s’invertirà en millorar l’equipament del servei d’Hospitalització a domicili.

Uquifa (Unión Químico Farmacéutica) es dedica a la producció d’ingredients farmacèutics actius i intermedis per a la industria del fàrmac i de la salut animal. Les instal·laciones fabrils comprenen tres plantes industrials. Dues a la provincia de Barcelona, a Sant Celoni i a Lliçà de Vall, que inclouen un centre  d’investigació i desenvolupament. La tercera és a Mèxic.

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze + 8 =