El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha comunicat als centres escolars de la comarca que demà no hi haurà servei de transport escolar  ni tampoc transport adaptat per l’episodi de neu que s’espera per a les properes hores d’avui dimarts, motiu pel qual el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT té activada la fase d’alerta del pla Neucat.

La previsió és que avui dimarts a la tarda arribarà un segon front més intens que s’allargarà fins al matí de dimecres i es preveu que al litoral podrà nevar i puntualment deixar gruixos d’entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15cm a la resta. A zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm.

Tenint en compte aquestes  previsions i davant de la possibilitat que hi hagi incidències en la mobilitat i en l’estat del trànsit que eventualment poden afectar a la seguretat i el benestar dels usuaris del servei de transport escolar i el servei de transport adaptat, se suspenen els serveis esmentats per a tota la jornada de demà 28 de febrer.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Celoni comunica que els centres educatius del municipi obriran demà però no poden garantir el normal funcionament de les classes i serveis. L’INS Baix Montseny ha anul.lat classes perquè molt alumnat hi va amb transport escolar que ha quedat suspès.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos + catorze =