L’actual president de l’Afadis Baix Montseny, Martí Pina, ha anunciat que deixarà el càrrec a partir de l’1 de setembre, després d’una decisió pensada i mediatada des de fa ja uns quants mesos. Segons que explica l’encara president d’aquesta entitat social els moments actuals són claus “per les nostres il·lusions i aspiracions per disposar d’un lloc propi i més incidència al Baix Montseny”.

Davant d’aquesta situació assegura que al capdavant d’Afadis hi ha d’haver una persona que aporti noves idees i fortalesa per assolir els objectius pretesos. El nou president a partir de dilluns serà el cardedeuenc Jordi Ruaix “al qual li desitjo que pugui portar-nos a ser un punt de referència dintre de l’àmbit  social de la nostra subcomarca”. Pina recorda que, juntament amb altres persones, va impulsar aquesta entitat amb la il·lusió de donar una qualitat social als seus fills i filles amb discapacitat física o intel·lectual “que es mereixen un lloc on poder gaudir, participar i no ser exclosos dintre de la societat”.

Remarca que hi ha persones que van començar junts aquest camí que encara formen part de l’associació, altres que per diversos motius han marxat però “tots ells, conjuntament amb els que ara formem Afadis els estic molt agraït per deixar-se la pell i hores de la seva vida per una causa comú a favor dels nostres fills”. També agraeix als voluntaris, socis i ajuntaments que hagin fet costat a aquesta tasca social. Martí Pina diu que a partir dilluns i fins la propera assemblea ordinària serà un vocal més de la junta.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos − un =