IMG-20170120-WA0000L’Associació Mejorando Sant Celoni ha fet públic un comunicat a través del qual reclama que els alumnes de l’Institut Baix Montseny disposin d’un bus escolar gratuït. En aquest sentit consideren un “agravi comparatiu” que s’accepti la proposta per als alumnes de la nova escola Soler de Vilardell i no parli de l’Institut Baix Montseny “desitgem una rectificació per part dels partits polítics, on s’aglutinin les necessitats d’ambdós centres escolars”, remarquen en el seu escrit.

Tanmateix recorden que els dos centres estan ubicats en la mateixa zona i que els alumnes d’ESO que estudien a l’institut tenen entre 11 i 16 anys. Per això, reclamen que se’ls tingui presents perquè anar a aquests centres escolars “sigui accessible”.

Tant per l’Associació Mejorando Sant Celoni “qualsevol iniciativa per millorar la qualitat de vida dels veïns de Sant Celoni tindrà el nostre suport i la proposta de bus escolar del Soler de Vilardell ens sembla coherent i de sentit comú”. Acaben l’escrit assegurant que no seran pas ells qui posi pals a les rodes a aquesta demanda.

Comparteix...

3 comentaris

  1. Gratuit…..no com el de institut que els del poble encara que vivim a l’altre punta tenim que pagar 70 i els dels pobles. Del costat gratuit
    Tots gratuits …asi se acavaria la perillositat del parkin de l,escola amb els cotxes i mes els dies de pluja …..
    Autocars pero gratuits

Deixa un comentari

13 − 9 =