Al voltant de mig centenar de persones van participar aquest darrer cap de setmana en el Zumba solidari que va organitzar la Creu Roja de Sant Celoni i Baix Montseny a l’Escola Pallerola de Sant Celoni. Des de l’organització es valora de manera força positiva aquesta primera edició  “tenint en consideració que es va organitzar en un pont llarg i de revetlla de Sant Joan”. La recaptació que es va fer es destinarà a alimentació infantil.

Des de Creu Roja es recorda que aquesta activitat és un més a més de tota la campanya del sorteig de l’Or, a la qual encara s’hi pot col·laborar adquirint butlletes a l’assemblea de la Creu Roja i en els comerços que col·laboren amb l’entitat, al voltant de 60 pimes i que hores d’ara ja ha recaptat més de 3.000 euros.

L’activitat va tenir la col·laboració de Laura Botello i Loli Fernández a més de la presència del president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet, el president  de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Xavier Guàrdia, el vicepresident, Jordi Garcia,  voluntaris de l’entitat i regidors i regidores  de l’Ajuntament de Sant Celoni com Jordi Clopès i Dolors Pagès.

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

setze + dos =