Benvolguts feligresos i feligreses de les Parròquies de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Sant Julià d’Alfou. Després d’estar amb vosaltres durant dos anys a Sant Antoni i Sant Pere, i un any a Sant Julià, al costat dels Rectors Mossèn Juanjo Recasens el primer any, i Mossèn Joan d’Arquer en aquest segon, el Sr. Bisbe m’ha destinat a unes altres quatre Parròquies: Sant Julià del Montseny, Sant Joan Baptista de Campins, Sant Martí de Mosqueroles i Sant Esteve de La Costa del Montseny.

Aquest cap de setmana és l’últim que romandré enmig vostre, ja que a partir del proper dilluns dia 22 m’incorporo al servei de les noves Parròquies assignades.

En aquest moment de comiat, només tinc paraules d’agraïment per a tots: Agraïment als dos Rectors amb els que he tingut el goig de desenvolupar la meva tasca pastoral i de servei: Mossèn Juanjo i Mossèn Joan . És molt el que he après al seu costat, treballant frec a frec, i moltes també les experiències viscudes, i com no dir-ho, el gran ajut que d’ells he rebut per desenvolupar, el millor possible, el Ministeri Diaconal que em va confiar el Sr. Bisbe.

Agraïment sentit a totes les persones que en els seus àmbits de treball i col·laboració en les Parròquies tant m’heu ajudat, i que sou els que feu possible que aquestes Comunitats es mantinguin vives i reeixides. Sense volgué oblidar-me de ningú, tinc ben present les desinteressades tasques dels components dels equips de Catequesis, Càritas, Litúrgia, Servei als Temples, Cursets prematrimonials, Economia, i Equip Coordinador. Vull agrair també el bon diàleg i entesa mantinguts amb la Sra. Alcaldessa i Sr. Alcalde, i altres membres de les Corporacions, respectivament, dels dos Municipis de Sant Antoni i Sant Pere.

Però vull dir-vos que el meu més emocionat agraïment i record es, i serà, per a tots vosaltres, feligresos i feligreses d’aquestes estimades Parròquies dels municipis de Vilamajor, que sou la veritable font de vida i esperança de l’Església, i alhora, autentica raó de ser del meu servei ministerial. Gràcies de tot cor per tot l’afecte i tendresa amb que m’heu acollit, i per la vostra comprensió en les meves errades i mancances. Us enyoraré, i us encomanaré al Bon Déu perquè sempre us protegeixi. Pregueu també per mi, us ho demano, perquè tingui sempre al Senyor al meu costat, i m’ajudi en el treball a portar a terme en les noves Parròquies que m’han estat encomanades.

Sempre vostre,

Mn. Alexandre – Diaca

Comparteix...

Deixa un comentari

3 × 3 =