Gualba, serà un dels municipis inclosos a la llista elaborada per Protecció Civil dels més afectats per la llevantada del passat 22 d’octubre. Així ho ha anunciat aquest dimecres el subdelegat del govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto, en una reunió amb representants dels ajuntaments de Sant Celoni, Gualba i propietaris del càmping Aqua Alba d’aquest municipi on hi ha més de 400 famílies afectades i on van resultar ferides tres persones: una nena de set anys, una dona de 35 i un home de 44.

Els municipis inclosos en aquesta llista podran rebre ajudes de l’Estat a través de la declaració de la zona com a “zona afectada greument per una emergència de protecció civil”Aquest informe s’elevarà als ministeris competents per tal d’incloure el més aviat possible tots els municipis catalans afectats per la llevantada en el Reial Decret-llei 11/2019 que el Consell de Ministres va aprovar el 20 de setembre per a ajudar les demarcacions i comunitats autònomes que havien patit inundacions, incendis forestals i altres catàstrofes naturals.

Comparteix...

1 comentari

  1. Gracias sr. Carlos prieto por estar a nuestro lado en estos momentos tan duros y gracias por su preocupación con el camping aqua alba. En nombre de nuestro camping le estaremos siempre agradecido.

Deixa un comentari

13 + 19 =