Més de 500 persones s’han reunit a les 12 d’aquest migdia a la sala gran del l’Ateneu de Sant Celoni per acabar d’establir l’operatiu que demà haurà de garantir la celebració del referèndum d’independència de Catalunya.

Els responsables del CDR de Sant Celoni ha expressat la voluntat de que demà 1 d’octubre es pugui portar a terme una jornada amb tota normalitat, que no es respongui a provocacions, que no es portin ni banderes ni cap logotip de cap classe “perquè demà no és una festa , és la votació d’un referèndum”.

També s’han donat instruccions per defensar els col·legis electorals i per això se seguiran amb els torns de vigilància començats aquesta mitjanit. A partir d’avui el control ja es podrà fer des de dintre el recinte. Des del CDR s’ha informat que demà la gent haurà de matinar perquè entre les cinc i les sis de la matinada és una hora clau. També ho serà al migdia. “La gent ha d’anar preparada per passar moltes hores en els punts de votació”, han dit.

A Sant Celoni i La Batllòria hi ha vuit col·legis electorals, els de sempre i es votarà com sempre.

Tots volen ser voluntaris per garantir demà 1 d’octubre la votació del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. FOTO: JPP

 

Comparteix...

Deixa un comentari

2 × 5 =