Sant Celoni es promociona turísticament amb l’estrena aquest darrer cap de setmana d’una àrea d’autocaravanes a l’aparcament de la Forestal. Tot i la gran quantitat d’autocaravanes que han participat en l’estrena les places que s’han habilitat són set i els usuaris podran romandra-hi un temps màxim de 48 hores, estacionar-hi però no acampar-hi ni fer desplegament de mobiliari priopis del campament, no vessar líquids fora dels punts de buidat habilitats i no està permès fer foc al recinte.

Fonts municipals han assenyalat que amb aquesta zona d’autocaravanes Sant Celoni està més al mapa ja que es tracta d’una iniciativa que a Europa ja fa molts anys que es porta a terme a la majoria de municipis. Sant Celoni es converteix d’aquesta manera en una zona de parada que pot suposar la dinamització turística i comercial del municipi.

Zona d’aigua. Foto: LVD

 

 

Comparteix...

2 comentaris

  1. Esta genial que poco a poco se vayan uniendo poblaciones a tener sitios donde los autocaravanistas, y viajeros itinerantes en general, podamos pasar noche, o unos días, y que ademas podamos aprovechar para comprar y avituallarnos, ademas de poder vaciar y reponer agua en nuestros vehiculos, siempre lo agradecemos, pero como recomendación, decir donde esta exactamente, con google maps por ejemplo, así cualquier persona que circule por la A7 y que quiera descansar os encuentre.

    Saludos

  2. Hola , Me parece una iniciativa genial , siempre que este regulado con barreras y se pague por estacionar 24 h .1º Para evitar acampadas de indeseables 2º Reunir fondos para mejoras del mismo Camper y St Celoni 3º Promocionar bien el centro histórico y las fiestas de St Celoni .
    FELICIDADES !!

Deixa un comentari

disset + dotze =