Sant Celoni recollirà diners per l’ONG Proactiva Open Arms aquest divendres 11 de maig a la tarda i dissabte 12 al matí al centre de Sant Celoni. Per a l’ocasió s’han programat diverses activitats, des d’espectacles de pallassos, bastoners, diables, documentals, fins a una caminada i un esmorzar popular el matí de dissabte. Són actes que compten amb la participació de diferents entitats del territori i pretenen recollir donacions i conscienciar sobre els rescats al Mediterrani.

A partir de les 6 de la tarda de divendres  a la plaça de la Vila hi haurà la parada d’Open Arms on es vendran els dorsals per participar a la caminada de dissabte al matí i on també hi haurà materials de l’ONG i una guardiola solidària per fer donatius. A la mateixa hora i al mateix lloc, Trup de nassos oferirà un espectacle de pallassos i seguidament hi haurà una cercavila amb gegants i bastoners. Després, la Colla de diables prendrà el relleu. Tancarà el divendres la projecció del documental Astral a les 8 del vespre a la sala Bernat Martorell.

Pel que fa a dissabte 12, la cita amb l’ONG Open Arms comença a 2/4 de 8 del matí quan es continuaran repartint dorsals de la caminada popular d’uns 7 kms pels voltants de Sant Celoni. El preu anticipat fins la nit de divendres és de 10 euros esmorzar popular inclòs i es poden comprar a Calçats Monrabà (Carrer Major, 101) i a Electricitat J. Duset (Avda. de la Pau, 47). La caminada popular sortirà a 2/4 de 9 del matí de dissabte de la plaça de la Vila.

Però les persones que vulguin contribuir en la recaptació poden també participar a l’esmorzar popular que tindrà lloc dissabte a un preu de 5 euros si es compra el tiquet anticipadament i a 6 euros al mateix dia. Tancarà el matí de dissabte la xerrada d’un socorrista de Pro Activa Open Arms a les 12 del migdia a la sala Bernat Martorell. L’ambientació musical de tot el dissabte al matí anirà a càrrec del DJ Toni Barba.

Els promotors de la iniciativa que omplirà Sant Celoni aquest cap de setmana són dos celonins, la voluntària d’Open Arms Marina Duset i en Jordi Deumal, de la colla gegantera.

Els impulsors de la iniciativa ho han explicat a Punt 7 Ràdio.

Comparteix...

Deixa un comentari

catorze + 5 =