Efectius de la Policia Local d’Hostalric han treballat a primera hora d’aquesta tarda en l’esfondrament del sostre d’una nau abandonada a Massanes (la Selva) amb el resultat d’una víctima mortal i dos ferits. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avús poc després de dos quarts de dues de la tarda on si han desplaçat amb sis vehicles, han localitzat a tres persones.

Al lloc, si han desplaçat també dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han evacuat els dos ferits de caràcter menys greu a l’hospital Trueta de Girona. Es tracta d’un home de 50 anys evacuat amb helicòpter i d’una dona de 43 anys que ha estat evacuada amb l’ambulància.

D’altra banda, també han treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, amb la policia científica, que s’han fet càrrec de la investigació i els tràmits judicials per poder dur a terme l’aixecament de la víctima mortal, un home de 50 anys de nacionalitat romanesa, segons que han informat els bombers de la Generalitat.

nau massanes2

Comparteix...

Deixa un comentari

dinou − 16 =