La Fundació Hospital de Sant Celoni ha celebrat aquest migdia un acte d’agraïment a les empreses Arkema, LAB Circuits i Laboratoris Feltor, patrocinadores del nou cotxe per a l’assistència domiciliària. Des de l’any 2006, l’Hospital de Sant Celoni disposa de la Unitat d’Hospitalització a Domicili, que proporciona cures i atencions a nivell hospitalari al domicili dels pacients, amb l’objectiu d’evitar o escurçar l’estada a l’Hospital, i del Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport (PADES), un dispositiu sociosanitari que ofereix suport a l’atenció primària, també en l’àmbit domiciliari. Enguany, calia renovar els vehicles d’aquests dos dispositius. A l’acte d’avui, s’ha fet el lliurament del nou cotxe, totalment finançat per les tres empreses col·laboradores.

El president del patronat i el director gerent de la Fundació Hospital de Sant Celoni, Francesc Deulofeu i Jordi Roca, respectivament, han agraït la donació als representants de les tres empreses patrocinadores, els quals s’han mostrat molt satisfets de poder col·laborar amb l’Hospital de Sant Celoni.

A l’acte hi han assistit altres membres del Patronat i de l’equip directiu, així com els professionals de la Unitat d’Hospitalització a Domicili i del programa PADES. També hi han estat presents els representants de les empreses col·laboradores: Emili Argemí i Fina Parejo, director de planta i directora de Recursos Humans d’Arkema, respectivament;  Esperança Farraró, Account & Administration Dep. de Lab Circuits;  i, en representació de Laboratoris Feltor, Sonia Moyano i Asun Torras, responsable de Recursos Humans i responsable de compres, respectivament.

Cotxe per Atenció Domiciliària patrocinat per tres empreses del Baix Montseny. FOTO: HSC

Comparteix...

Deixa un comentari

setze − 12 =