La Policia Local de Santa Maria de Palautordera ha comunicat el desallotjament de tretze famílies com a conseqüència de les condicions climatològiques adverses provocades pel temporal Gloria. Les famílies són veïnes de la urbanització Can Bosc i han patit esllavissades que han afectat als seus habitatges.  En aquest sentit, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha demanat a Creu Roja que prepari un dispositiu al Pavelló Josep Llavina i Esteve per a una trentena de persones per cas d’haver d’allotjar les famílies aquesta nit.

D’altra banda, des del consistori, veient que la situació climatològica no ha millorat, també s’han modificat les mesures de seguretat decretades ahir dimarts i per aquest motiu demà dijous totes les activitats escolars, extraescolars, esportives i de l’escola municipal de música i d’adults queden suspeses. 

Des de l’ajuntament i Policia Local recomanen que, si no és imprescindible, ningú agafi el cotxe i es manté clausurat el parc del Reguissol i el parc Pau Casals durant el dia d’avui i demà dijous.  Cal evitar els accessos a la llera del riu, guals, creuaments a nivell, ponts peatonals i punts baixos de la Tordera i del Reguissol pel seu pas per Palau.

Un dels habitatges de la urbanització Can Bosch afectats per les esllavissades. FOTO: PL Santa Maria de Palautordera

 

 

 

Comparteix...

Deixa un comentari

19 − tres =