L’alumna  Raquel Pagès Amenàbar, de 2n de BAT A de l’Institut Baix Montseny de Sant Celoni, ha guanyat un dels premis que atorga la Universitat Abat Oliba a l’ excel·lència i investigació dins el “Programa de beques Futurs talents” amb el seu Treball de Recerca “El treball per projectes: un món per descobrir” tutoritzat pel professor Javier Sáez, del Departament de Castellà. El programa de beques Futurs Talents és el reconeixement d’aquesta universitat al mèrit acadèmic dels millors estudiants preuniversitaris. Premia els millors expedients acadèmics i els millors treballs d’investigació que realitzen els estudiants de segon de batxillerat.

L’acte d’entrega de premis s’ha celebrat aquest dissabte dia 29 de març, a l’Aula Magna de la UAO, després de la visita que han realitzat a les instal·lacions universitàries els alumnes guardonats, juntament amb els seus acompanyants (familiars, directors dels centres i tutors dels treballs de recerca). Durant l’acte, el rector de la UAO, el Dr Carlos Pérez del Valle, ha fet entrega dels premis a tots els guardonats després de destacar l’alta participació d’alumnat de tot Catalunya, així com l’elevat nivell dels treballs presentats.

La Raquel ha aconseguit el primer premi de la seva categoria, el qual consisteix en una beca per la totalitat de l’import de la matrícula del primer curs del doble grau d’educació infantil i primària en aquesta mateixa universitat. Després de l’acte d’entrega de premis, els guardonats, juntament amb d’altres alumnes que assistien a la jornada de portes obertes han tingut l’oportunitat d’assistir a diversos tallers on s’explicava amb més detall el contingut i metodologia emprades en els diferents graus universitaris que ofereix la UAO.

raquel pagès1

Comparteix...

Deixa un comentari

4 × 2 =