Una família de Sant Celoni ha denunciat que des del mes de gener d’aquest any està patint atacs ultres a la façana de casa seva i al seu cotxe particular. En aquest sentit, pel simple fe5t de tenir una estelada penjada a la finestra l’hi han fet una pintada amb la inscripció “Viva España!!!”, l’hi han escrit el número 155 amb un llaç negre, l’hi han fet una pintada de color groc al cotxe i ahir mateix li han ratllat les quatre barres, també al cotxe.

La família ha assegurat que malgrat haver d’aguantar, només pel fet de ser independentista, les bretolades no té cap intenció de despenjar l’estelada de la finestra. Ara, la qüestió ja ha saltat a les xarxes socials i la indignació és gran. El suport a la família també.

Comparteix...

1 comentari

  1. Numes una???
    I jo …que el cabecilla dels ultras de Mataró ..José casado vivía al piso de avaix meu a ssant Celoni i en tenía amenazada i en Youtube tube i en fa trucadas anónimas insultanma ….pero al final vaig posar a Facebook on vivía i ha marxat CAP a Mataró pero en segueix general les trucadas pero como no Hi han amenssas els Mossos no hagan denuncia

Deixa un comentari

un × dos =