Prop d’un centenar de persones que es van reunir ahir a la nit a la sala d’exposicions de Vallgorguina per celebrar l’assembvlea constituent el Comitè de Defensa de la República (CDR) per tal de coordinar-se i organitzar-se com a poble i defensar la República entre tots. En la reunió d’ahir es va decidir fer cinc grups de treball amb un coordinador a cada grup. Aquests grups són de comunicació, activitats, seguretat, mobilitzacions i procés constituent.

En aquesta línia també s’ha aprovat coordinar-se amb els altres CDR del Baix Montseny i s’han creat grups de telegram i whatsapp per traspassar-se informació de la mateixa manera que s’ha escollit una imatge corporativa que els identifiqui.

La idea del CDR acabat de crear és que sigui un espai totalment transversal on tothom hi tingui cabuda: des de les diferents entitats sobiranistes que hi ha al municipi fins a entitats culturals, grups polítics i persones a títol individual. “Ha de ser un punt de trobada per a totes aquelles persones que en vulguin formar part”, s’ha dit.

Logo identificatiu del CDR Vallgorguina.


Comparteix...

Deixa un comentari

catorze + 11 =