“Barri a barri fem poble. #IllesBellesDempeus”, aquest és el lema amb el que un centenar de veïns de les Illes Belles de Sant Celoni s’han manifestat aquest migdia fins davant l’Ajuntament del municipi per fer visible el malestar respecte l’estat del barri en aspectes com la neteja, el manteniment, la seguretat i l’incivisme, entre d’altres qüestions.

Tal com ja va quedar palès en l’assemblea de veïns que van fer dissabte passat consideren que el barri està abandonat perl consistori i això els fa clamar “l’exigència de solucions en els aspectes que ens sentim desatesos”. Qüestions que han quedat reflectides en les pancartes que portaven els manifestants.

En un manifest que han llegit a la plaça de la Vila de Sant Celoni han expressat que són conscients que no tota la feina correspon a l’Ajuntament i per aquest motiu des de l’Associació del barri posaran a disposició la voluntat i l’empenta necessàries per solucionar, ajudar i pressionar, si cal, els organismes, associacions o persones responsables del malestar.

Aquesta setmana ja hi ha hagut un primer contacte d’una representació de veïns del barri amb una representació del govern municipal i responsables policials per començar a trobar solucions als problemes que els afecten.

La manifestació ha acbat amb el lliurament del manifest a l’Ajuntament i les pancartes amb el nom dels problemes que els afecten.

 

Comparteix...

Deixa un comentari

tres × 4 =