A una estudiant de Sant Celoni, Afra Alsina Blanch, la Universitat de Girona (UdG) li ha seleccionat el seu treball de recerca i ara opta als premis CRACS 2021. És un del 25 millors treballs presentats i és l’única estudiant seleccionada de tot el Baix Montseny.

Afra Alsina estudia segon de Batxillerat a l’IES Reguissol de Santa Maria de Palautordera i ha fet un treball de recerca sobre “El sistema penitenciari i els seus funcionaris, la realitat vs la ficció”, que resumeix en aquest vídeo que podem veure a continuació.

PREMIS CRACS

Aquesta és la 9a edició que la UdG convoca el Congrés de Recerca d’Alumnes de Centres de Secundària (CRACS)  per posar en valor l’esforç realitzat pels estudiants en el seu Treball de Recerca de Batxillerat. El CRACS tindrà lloc el dimecres dia 24 de març de 2021 en format virtual.

Els estudiants hauran de defensar la seva recerca responent a les preguntes que els formulin els membres d’un tribunal.

Una de les condicions per guanyar es l’ajut del públic, per això Afra Alsina demana clicar m’agrada (like) al  vídeo i fer-ne ressò per les xarxes socials i aconseguir la màxima audiència i participació possible.

Comparteix...

Deixa un comentari

dos × quatre =