Vilalba Sasserra, un dels municipis beneficiats per les subvencions de fons europeus per instal·lar punts gratuïts d’accés wifi en espais públics, ja ha començat  a fer la instal·lació mitjançant l’empresa autoritzada per la Unió Europea, Universal Tecno Servis. La subvenció s’emmarca dintre del programa WiFI4EU i té com a missió proporcionar accès a internet d’alta velocitat a ciutadans i visitants en espais públics com Centres Cívics, biblioteques, places o parcs. En aquesta línia és el primer poble del Vallès Oriental que disposa de wifi als espais públics amb finançament europeu. En el cas de Vilalba Sasserra es dona accés des de la Plaça de la Vila, Plaça de l’Església, Pista de Basquet, Centre Cívic, Zona Esportiva i als voltants de l’Escola Bressol.

Per connectar-se s’ha de buscar la xarxa “ WIFI4EU” i accedir-hi . A continuació s’obrirà una pàgina per iniciar sessió i clicar sobre el boto “CONNECT” i ja s’estarà connectat sense necessitat de donar cap dada.

Vilalba Sasserra és un dels 224 municipis de l’Estat espanyol i dels 2.800 de la Unió Europea que s’han pogut beneficiar d’aquests fons. Concretament, cada municipi rebrà un abonament de 15.000 euros per crear aquests punts d’accés a Internet per part dels ciutadans.

Comparteix...

Deixa un comentari

divuit − 6 =